Husk derfor altid at lade batteriet fuldt op før det henlægges i en længere periode, 1 md+ eller henover sommeren).

XL batteriet på 5000 mAh oplades via USB-C, så her skal du bruge det USB-stik, der efterhånden sidder i de fleste biler.

Husk, at alle Lithium-ion batterier altid skal opbevares i håndbaggagen ombord på flyvemaskinen!

Tøjet, med ledninger og elektronik, kan derimod opbevares, som man ønsker, og der er ingen problemer ved security-indtjekning.

Alle vores batterier er IATA (International Air Transport Association) godkendt til flytransport og vi har naturligvis MSDS (Material Safety Data Sheets) certifikater på disse.

Tøjet tændes og slukkes herefter ved at holde kontrolknappen let nede i 2-3 sekunder.

1.
Bestillingen kan enten foregå via vores hjemmeside, hvor der blot skal vælges “Bankoverførsel/EAN” i stedet for betaling med Dankort eller lign. Husk blot at skrive EAN nr. i bemærknings feltet ved check-out/adresse indtastning.

Nej det kan den ikke.

I tøjet er der indbygget en overophedningssikring (mekanisk TPC), som automatisk slukker for varmen, hvis temperaturen overstiger 55 C.

Desuden sidder der et sikkerhedsprint i batteriet, som ligeledes slår fra, hvis der opstår spændingsovergang i tøjet.

Når huden er varmet op, og derfor ikke kan tage imod mere varme, er det vigtigt, at man skruer ned for den højeste temperaturindstilling (Rød), da man ellers kan risikere at få røde mærker. At holde 55 C direkte på huden i længere tid kan have konsekvenser, og vi anbefaler derfor ikke, at tøjet bruges af børn, handicappede og personer med nedsat følsomhed uden opsyn.