HUER OG HANDSKER MED VARME

Slut med kolde ører og stivfrosne fingre. De lækre handsker og huen, der også kan bruges som halsedisse, har indbygget varme, der giver en behagelig temperatur i op til fem timer. Vælg mellem luffer eller fingerhandsker og husk blot at lade batteriet op, inden du drager ud i det fri.

Varmehandsker og hue med indbygget varme i timevis

En varm hjælpende hånd til forfrosne fingre og ører: Varmehandsker og hue med indbygget varme fra Nordic Heat gør fornøjelsen ved friluftslivet endnu større. Særligt i de koldeste måneder, hvor det kan være svært at holde varmen helt ude i de yderste dele af kroppen. Tryk på kontrolknappen – og lad varmezonerne gøre arbejdet.

Befri dig selv for vinterens kølige greb med lækre handsker og huen med indbyggede varmezoner. Tænd for varmen med et enkelt tryk på kontrolknappen, og sekunder efter vil du mærke en velgørende varme, så du kan fortsætte dine udendørs aktiviteter uden at fryse på hænderne og om ørerne. Nordic Heat har udviklet en serie af varmehandsker og –luffer, der består af både tynde og kraftige handsker samt luffer af høj kvalitet – og en hue, der kan forvandles til en halsedisse med et snuptag. Alle dele med batteriopvarmede zoner, der sørger for at holde kulden væk i op til fem timer. Har du brug for en højere temperatur, end du selv kan producere i de komfortable handsker eller i huen, tænder du blot for varmen på kontrolknappen.

Fuld bevægelsesfrihed
Varmen produceres af det lille medfølgende batteri, som for handskernes vedkommende er placeret i en specialsyet lomme ved håndleddet, hvor det ikke generer dine aktiviteter. Batteriet varmer de ultrafine kulfibertråde op, der er indvævet i handsken. Fibrene er så tynde, at du ikke bemærker dem – men er sikret fuld bevægelsesfrihed til alle fingre. I huen er det lette batteri placeret i en holder på indersiden og designet, så den stort set ikke bemærkes.
  • Kraftige vinterhandsker, Tactical Liner
  • Tynde handsker, Glove liner, med touch-funktion til smartphone
  • Luffer, hybrid med fingerombuk
  • 2-i-1 hue og halsedisse
Suveræne vinterhandsker
Lækre vinterhandsker med indbygget varme gør arbejdet og friluftslivet lidt mere behageligt i de kolde måneder. Du kender det sikkert godt: Du vil gerne lige være færdig med dagens planlagte arbejde, men du bliver nødt til at stoppe, for fingrene er iskolde og stive. Og du har givetvis også tænkt tanken, at det ville være genialt at have et par handsker med indlagt varme. Og den tanke har Nordic Heat realiseret med Tactical Liner, der er et par kraftige handsker med indvævede varmezoner, hvor du selv kan skrue op og ned for temperaturen efter behov.

Vinterhandskerne med membran og Thinsulate er 100 % åndbare, vindtætte og vandafvisende og giver dig mere tid til at dyrke friluftsliv som jagt og fiskeri – og forlænger motorcykelsæsonen, da du ikke behøver køre cyklen i garage på grund af kolde fingre. De kraftige opvarmningszoner er placeret på oversiden af hver finger og leverer varme til hele oversiden af hånden. Brug de slidstærke, komfortable handsker i al slags vejr og nyd varmen, der når helt ud i fingerspidserne.

Hybrid-luffer med praktisk åbning
Ligesom fingervinterhandskerne er Nordic Heats luffer solide, åndbare, vindtætte og vandafvisende. Derudover kan lufferne åbnes, så fingrene bliver frigjort til arbejde, jagt eller fiskeri. Hybrid-lufferne har således mulighed for fingerombuk med magnetlukning, så flappen kan fastgøres på oversiden af luffen. Disse luffer er desuden helt geniale til for eksempel skiløb, hvor du hurtigt kan mærke kulden bide, når du sidder stille i liften på vej op ad bjerget. Tynde handsker med varme og touchscreen funktion
Glove Liner, batteriopvarmede handsker holder kulden væk og giver mulighed for at betjene din smartphone uden at tage handskerne af. De tynde Glove Liner handsker fra Nordic Heat er fremstillet i et strækbar polyspandex stof, der er tyndt nok til, at du også kan bruge dem under arbejdshandsker eller for eksempel dine almindelige skihandsker. Varmen fordeles ud i hele hånden via tynde varmetråde placeret langs siden af alle fingrene og hånden. De tynde handsker er desuden vind- og vandafvisende på oversiden af håndryggen.

Tænd for varmen i handskerne, når fingrene begynder at blive kolde og stive, hvis du for eksempel er ude at trille med barnevognen, står på ski eller arbejder. Disse tynde kvalitetshandsker med indbygget varme bliver nærmest uundværlige i årets kolde perioder.

2-i-1 hue og halsedisse
Med batteriopvarmet hovedbeklædning er det slut med kolde ører og isnende frost direkte på panden. Huen kan nemt løsnes i toppen og trækkes ned omkring halsen til en halsedisse efter behov. Med et enkelt tryk på kontrolknappen aktiverer og regulerer du varmen, der breder sig 180 grader rundt i et bredt bånd af tynde kulfibertråde vævet ind i det åndbare materiale, som huen er fremstillet af.

Hue og halsedisse med indbygget varme i en blød kvalitet er til dig, der ikke vil lade kulden begrænse dine udendørsaktiviteter. Brug den på arbejdet, på fisketuren, når du lufter hunden eller hvis du liiige skal have en tur mere på motorcyklen, når solen skinner, men vinden er kold, Anvend huen under hjelmen eller som halsedisse og mærk varmen brede sig fra halsen og ned gennem kroppen.

Lille batteri med stor ydeevne
Både hue og handsker leveres med et lille lithium-batteri til hver del, der giver dig en velgørende varme i op til 6 timer, afhængigt af det valgte varmeniveau. Du tænder, slukker og regulerer varmen med et enkelt tryk på kontrolknappen. Praktiske og smarte løsninger
Luffer, handsker og hue er en del af en tøjserie fra Nordic Heat, som har specialiseret sig i at udvikle batteriopvarmet beklædning. Standarden på alle dele i serien skal leve op til de høje krav, som friluftsfolk, håndværkere og sportsfolk altid forventer af deres udstyr, når de skal præstere. Det gælder såvel for handskerne og varmeveste som for hue, såler og langt undertøj med varmezoner.

Derfor har Nordic Heat et stort og konstant fokus på at udstyre varmetøjet med nye detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig komfort og bevægelsesfrihed i varmetøjet. Nordic Heat lytter og lærer af kundernes tilbagemeldinger for hele tiden at udvikle nye løsninger, der kan gøre batteriopvarme tøj endnu bedre. Det gælder i alt fra batteriets placering, over pasform til materialevalg, så varmetøjet ikke blot er varmt og praktisk, men også klassisk og smart.

Vask ved 30 grader
Både handsker, varmevest og undertøj kan vaskes ved 30 grader, når du blot har fjernet batteriet. Skulle du blive gennemblødt af regn, eller falder du i vandet, kan batteriet dog sagtens klare det. Din sikkerhed har højeste prioritet
I Nordic Heat er vi i den grad optaget af din sikkerhed. Vi tester derfor løbende vores produkter, så de til hver en tid lever op til gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

Varmeveste

Undertøj

Huer, Handsker & Luffer

Håndvarmere/Såler

Tilbehør