Hvad er havfiskeri, og hvorfor er det så populært?

Hvad er havfisker? Ja det ligger lidt i ordet det er fiskeri ved havet eller på havet. Det er super populært da det giver mulighed for folk kan komme væk fra deres travle liv og nyde lidt sindsro omkring havet. Vi er også nærmest omgivet af hav, uanset hvor du befinder dig i Danmark, så er der ikke meget mere end en times kørsel før du befinder dig ved havet. Så det er nemt og bekvemt at finde et sted at komme i gang med havfiskeri. Havfiskeri bliver typisk gjort fra enten en båd eller en mole nær kysten.

havfiskeri

Disse fisk kan du fange ved havfiskeri

Der findes et hav af forskellige fiskearter nær de danske kyster. De typiske fisk der bliver fisket ved havfiskeri er torsk, makrel, sild, hornfisk og fladfisk. Nogle af fiskene er dog nemmest at fange når der er sæson for det. Så har du sat dig for at fange makrel er det nemmere sent om sommeren eller start efterår. Det kan være en rigtig god ide lige at få læst op på de forskellige sæsoner for at fange de fisk du ønsker inden du går i gang. Er der ikke lige sæson for den fisk du ønsker at fange har du stadig mulighed for at fange mange af de andre arter, som måske ikke er sæson præget på samme måde.

Luk

Undertøj med varme – TOP

DKK 1.295,00
Undertrøje i åndbart, svedtransporterende materiale med 15% elastane for maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Hold dig varm inderst inde, med tre varmezoner og tre varmeniveauer. Leveres komplet med lader og genopladeligt 2600 mAh batteri. (7.4V) Nyhed: Tilkøb evt. vores nye Ekstra batteri XL 5000 mAh (NB oplades via USB-C) og få ekstra varmetid på 4, 8 eller 12+ timer afhængig af varmeniveau. Undertøjet er syet efter skandinaviske herre-størrelser - mænd skal vælge den størrelse, de normalt bruger. Kvinder skal blot vælge én størrelse mindre, end de plejer.
Luk

Undertøj med varme – BUND

DKK 1.295,00
Bukser i åndbart, svedtransporterende materiale med 15% elastane for maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Leveres komplet med lader og genopladeligt 2600 mAh batteri (7.4V). Nyhed: Tilkøb evt. vores nye Ekstra batteri XL 5000 mAh (NB oplades via USB-C) og få ekstra varmetid på 4, 8 eller 12+ timer afhængig af varmeniveau. Hold dig varm inderst inde, med tre varmezoner og tre varmeniveauer. Undertøjet er syet efter skandinaviske herre-størrelser - mænd skal vælge den størrelse, de normalt bruger. Kvinder skal blot vælge én størrelse mindre, end de plejer.
Ekstra batteri
Luk

Ekstra batteri (7,4V) – Tøj – 2600mAh

DKK 395,00
Ekstra batteri 7.4V på 2600 mAh, passer til Nordic Heat varmeundertøj, alle varmeveste, varmesæde og grøn jakke (7.4V). Det nye batteri er med LED-rysteindikator, der viser hvor meget strøm der er tilbage og har indbygget USB-5V, så du let kan oplade din mobiltelefon eller lignende. Husk altid at lade batteriet fuldt op før opbevaring over sommeren!
Tilføj til kurv
Tynde varme handsker
Luk

Tynde handsker med varme

DKK 1.795,00
Glove Liner - tynde, batteriopvarmede handsker, som kan bruges alene eller under eks. et par arbejdshandsker. Varmen sidder langs med fingrene, og du kan let vælge mellem tre varmeniveauer ved hjælp af kontrolknappen. Leveres komplet med genopladelige batterier og oplader.

Fiskegrej til havfiskeri

Havfiskeri kan foregå med eller uden båd, hvilket også betyder at der er stor forskel på hvad du skal bruge af fiskegrej alt efter om du står ved molen eller er på en båd. Er det kastefiskeri du skal beskæftige dig med så anbefaler vi en 7-9 fods stang hvis det er fra båd og en 8-10 fods stang hvis det er fra molen. Er det derimod pirkefiskeri du skal beskæftige dig med anbefaler vi en kortere stang på omkring 5-7 fod. Stangen til pirkefiskeri må også gerne være lidt standhaftig. I forhold til størrelse af hjul er det også forskelligt i forhold til om du er ombord på en båd eller står ved molen. Er du på båd anbefaler vi 4000-6000, står du ved molen anbefaler vi mindre end 4000. Er det kastefiskeri du skal beskæftige dig med bruges der både fastspolehjul fra båd og mole. Er det derimod pirkefiskeri skal du over i et multihjul. I forhold til endegrej kan du både benytte forfang, pirke, blink eller tackler som alle fungere rigtig godt til havfiskeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.