Leveringsinformation / EAN

Som kunde skal du modtage din pakke hurtigt og med den sikreste form for levering. Derfor har Nordic Heat valgt at benytte PostNord som leveringspartner. Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag-til-dag levering.  Opstår der imidlertid forsinkelser hos PostNord, vil dette forsinke leverancen til dig tilsvarende.

Vi har sædvanligvis 1-2 dages leveringstid. Har vi givet dig besked på mail om at din pakke er på vej, og du intet hører fra Post Nord, så ring eller skriv til os, så sender vi et link til din forsendelse.

PostNord's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk, at denne procentsats er gennemsnitlig, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Nordic Heat.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNord's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan være 2 dage om at nå frem. Vi tager dog altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Ved levering til erhverv bruger vi Danske Fragtmænd og altid dag-til-dag. Ved levering til udlandet bruger Nordic Heat DHL - levering typisk 2-3 dage inden for EU - og 3-4 dage uden for EU.

Kommuner/Virksomheder - EAN

Her kan bestilles direkte på hjemmesiden og få tilsendt faktura via EAN, indsæt blot jeres EAN-nr. i bemærkningsfeltet og vælg bankoverførsel som betalingsform, så bekræftes ordren med det samme.

Nordic Heat leverer også gerne til Færøerne, Grønland og det øvrige udland, men kun mod forudbetaling via bankoverførsel.

Udenfor DK afholder du selv forsendelsesudgifter.

Bankoverførsel via Nordea:

Reg.nr. 2276 Konto 4385286657

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf +45 2717 0000 eller på: service@NordicHeat.dk

3-i-1 Jakke

Varmeveste

Undertøj

Huer, Handsker & Luffer

Håndvarmere/Såler

Tilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *