Nyheder fra Nordic Heat

Vinter sæsonen 2016/17 byder på flere spændende nyheder. Vi har bl.a. tænkt på alle dem der fryser om hænder og fødder i vinterkulden. Vi løfter her sløret for et par af de kommende nyheder:

Varmesåler – batteriopvarmede såler - vælg mellem to størrelser (37-42) - (42-47)

varmesaalerGå vinteren i møde på dejligt varme fødder. Nordic Heat batteriopvarmede såler er ultratynde men særdeles effektive mod kolde tæer.

Varmesåler som indlæg i dine støvler er en nyhed fra Nordic Heat, der luner i årets kolde perioder. Alle skiløbere, lystfiskere, jægere, ryttere og andre friluftsentusiaster kan se frem til timevis af aktiviteter selv i hårdt vejr uden at måtte stoppe på grund af forfrosne tæer. Selv med godt forede vinterstøvler kommer kulden snigende og er årsag til kolde tæer, så man ikke længere bevæger sig frit. Et par varmesåler i støvlerne sikrer det fulde udbytte af en ellers herlig dag i naturen, fordi man simpelthen undgår at gå tidligt hjem med stivfrosne fødder - Kan strømfødes af vores nye håndvarmere med indbygget powerbank 🙂

Tænd for varmen med et enkelt tryk

Du kan således være på forkant og holde varmen allerede, når du går ud, eller vente med at slå varmen til indtil du mærker kulden i tæerne. Få øjeblikke senere fornemmer du den velgørende varme brede sig helt ud i tæernes yderste led.

Håndvarmer med indbygget powerbank - 5000mAh eller 10000mAh - fås i sort eller camouflage

haandvarmer-powerpack-saet-stor-camuflageFå varmen tilbage i de kolde fingre med en håndvarmer, der samtidig kan fungere som powerbank til dit elektroniske udstyr.
Håndvarmer med indbygget powerbank er den ideelle to i én-løsning til friluftsmennesker, der ikke vil undvære en vis komfort og kontakt til omverden. Håndvarmeren giver nemlig mulighed for at få behagelig varme til frostkolde hænder og sikrer dig samtidig strøm nok til opladning af elektronisk udstyr som for eksempel telefon, kamera, pandelygte eller til Nordic Heat varmesåler.

Med et enkelt tryk på kontrolknappen kan du tænde for varmen, der også kan reguleres fra lav temperatur (40 grader)til høj temperatur (50 grader) på denne knap.

Håndvarmer med indbygget powerbank bliver en uundværlig del af dit outdoor-udstyr. Er du ofte ude i mange timer ad gangen og på alle årstider, kender du nok følelsen af kolde, stive fingre, som ender med at sende dig hjemad før planlagt. Uanset om du går du jagt, er på fisketur, står på sidelinjen til en fodboldkamp eller noget helt fjerde, så kan den lille håndvarmer i lommen gøre aktiviteten noget mere komfortabel, når kulden bider.

Nyhederne vil være at finde i butikkerne fra omkring midten af november eller kan forud bestilles her: Håndvarmer/Varmesåler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *