Om Nordic Heat

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som kunde hos Nordic Heat. Vi er en dansk virksomhed og Europas førende indenfor batteri-opvarmet tøj - med base i Nordsjælland. Vores erfaring med batteriopvarmet tøj går tilbage til 1994, og vi har fulgt den rivende udvikling på området lige siden.

I de seneste 6 år har vi arbejdet intenst med design og udvikling af batteri-opvarmet tøj i tæt samarbejde med vores leverandører. I over 20 år har vi haft fokus på outdoor branchen og denne erfaring ønsker vi skal komme dig til gode. Du kan her på siden finde din nærmeste forhandler, hvor vi tilbyder kvalitetsprodukter med indbygget varme, og ønsker du personlig rådgivning i dit valg af produkter eller størrelser, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Nordic Heat følger hele tiden markedet tæt for at tilbyde dig nye og spændende produkter. Vi har leverandører fra hele verden, så vi altid er på forkant og leverer det bedste til dig. 

Vision

Nordic Heats vision er at tilbyde kvalitetsprodukter og samtidig prioritere kundeservice meget højt. Som kunde skal du have den bedste oplevelse når du handler med os. Derfor kan du henvende dig på mail 24-7 - service@NordicHeat.dk eller ringe til os på +45 6165 8200 alle hverdage mellem kl. 7 og 17.

Kontakt os

Nordic Heat ApS

Kratbjerg 240
DK-3480 Fredensborg

CVR: 34880816

+45 6165 8200

service@NordicHeat.dk

Send din besked her:

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *