euro_soren_profile
”Som professionel golfspiller har jeg gennem årene haft mange kolde dage på golfbanen og har skulle kæmpe imod vejr, vind og kulde! 
Nordic Heat Base Layer blev en ‘game changer’.
Det er nu slut med at fryse, min krop føles altid varm og bevægelig, selv på de koldeste dage. 
 
Det er simpelthen et must!”

Søren Kjeldsen Professionel golfspiller, 4 x vinder af European Tour, absolut en af Danmarks bedste golfspillere
Stine Nielsen
”Jeg synes Nordic heat er med til at jeg kan holde min træning ved lige, når vi i Danmark begynder at få vinter, det er i denne periode vigtigt forsat at kunne skyde 50 meter både indendørs men især også udendørs og det er her Nordic heat spiller en stor rolle i forhold til træningsmængden, for med det på tænder jeg på en enkelt knap og inden for kort tid har jeg varme på kroppen og kan fortsætte min træning, det er smart”
Stine Nielsen Verdensklasseatlet i Team Danmark, har vundet kvoteplads til Danmark i riffel 50 m 3x40 skud, til OL 2020 i Tokyo samt vandt EM riffel 10 m i 2018
Thomas-Velin (1)
“Det er genialt med varmevesten, for selv i et ridehus kan det være koldere at ride, end de fleste er klar over. Som rytter sidder du stille og bliver afkølet, fordi du bevæger dig gennem luften. Så specielt i vinterhalvåret kan kulden blive generende for min træning, og derfor er jeg kisteglad for vesten, hvor jeg lige kan tænde for varmen og let styre temperaturen…”
Thomas Velin OL-deltager og 3 gange Danmarksmester i ridebanespringning
Emil 2
”Jeg har i en årrække anvendt Nordic heat. Både i forbindelse med jagt på kolde vinterdage, samt min skydetræning. Det altafgørende for at præstere bedst muligt indenfor skydning er, at kroppen altid er varm. Derfor har jeg haft stor glæde af både Nordic heat trøje samt bukser”.
Emil Petersen Eliteatlet i Team Danmark, har vundet VM og flere EM-medalje som junior og i år, som første årssenior, var no 4 på European Games i Minsk:
banner-square-dykker
“Nu er jeg fri for den unødvendige opdrift fra en underdragt. Faktisk sparer jeg 4 kg bly, og det har stor betydning. Varmezonen i lysken er også vigtig, fordi jeg ikke får vandladningstrang, selv om det er koldt. Ved at bruge Nordic Heats tynde inderbeklædning undgår jeg også den sved og overophedning, der ellers kan komme, hvis jeg har for meget tøj på under dragten. Nu tænder jeg bare for varmen lige før, at jeg går i vandet…”
Henrik Bech Nordic Diving / Søsport
Tommy Holmqvist
“Som tømrer har jeg ofte udendørs arbejde. Jeg har derfor købt en vest fra NordicHeat og det, at jeg efter behov kan sætte varme på når jeg mærker kulden, har bl.a. afhjulpet mine forkølelses problemer. I tillæg til det, er det jo en stor luksus ikke at fryse mere…”
Tommy Holmqvist Tømrermester
Rikke Ibsen
”Varmetøjet har gjort en kæmpe forskel for mig, har kunne træne udenfor selvom vejret ikke har været til det, men tøjet har kunne holde mig varm. Det gør at man nu har mulighed for, at ens træning bliver mere optimal selv i koldtvejr fordi din krop kan slappe af fordi den har varmen for tøjet.
Er positiv over batteriet levetid, synes at det holder hvad det lover, og selvfølgelig alt efter hvor meget varme man har sat det på”.
Rikke Ibsen Verdensklasseatlet, vandt bronze på world cup i 2018
birtheilsoejensen_150 (1)
“Nogle gange fryser jeg helt ind i knoglerne. Selv om min mand tænder op i brændeovnen og temperaturen i stuen overstiger 30°, fryser jeg stadig. På disse dage har jeg meget stor glæde af min Vest med varme fra Nordic Heat. Den er simpelt hen til fem stjerner…!”
Birthe Raynaud foreningen, Nordsjælland
“Jeg har brugt den til jagt, hvor den har været til stor misundelse blandt de andre jægere. Og til droneflyvning, hvor man står stille i længere tid, har den været perfekt.”
Christian Esbjerg
“Størstedelen af vores arbejde er udendørs hele året rundt. Min mand Verner havde problemer med kulden, det tog faktisk en del af arbejdsglæden fra ham. De en af vores kunder en dag kom forbi, var han iført en vest med varme fra Nordic Heat, som vi med begejstring prøvede. Det blev løsningen for Verner. Han har brugt den hele vinteren og jeg tror ikke der er nogen, der kan lokke den fra ham!”
Randi, Verners kone og arbejdspartner Fredensborg Dyrefoder
L.Porsborg
“Varmen fra vesten er med til at holde mig klar, når vildtet kommer. Det er vigtigt at være varm, når du sidder stille længe ad gangen og har geværet i den samme arm. Bliver skulderen først kold, kan det gøre ondt, når du skal til at skyde. Jeg bruger både vesten til 3-4 timers strandjagt og på andre jagtture, der kan vare 6-8 timer. Den behøver ikke at være tændt hele tiden, for adrenalinen gør dig også varm!”
L. Porsborg Dragør
“I renovationsbranchen arbejder jeg ofte i kolde og barske miljøer. Jeg har derfor købt en vest med varme og den opfylder perfekt mit behov. Jeg har meget kortvarigt lånt vesten ud til gutterne på vognen, og de siger, at de også må have en…”
Jimmi Moslund Renovations medarbejder
”Vesten har en god pasform. Man kan ikke se at det er en funktionsvest og den er tilpas moderigtig til, at man vil gå ud i den og bruge som almindelig vest.”
Anne Værløse
“Tilbagemeldingerne har været meget positive. Alle testpersonerne giver varmevesten topkarakter på de 3 varmeniveauer, funktionalitet, pasform og design. Alle testernes helhedsoplevelse har også været til topkarakter…”

http://freemarket.dynamicsolutions.dk/nordicheat.html

Freemarket Danmarks første gratis supermarked
”Jeg legede meget med de forskellige niveauer. Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt den reagerer når man ændrer temperaturen. Jeg endte med oftest at have den på varmeniveau 2, da jeg hurtigt fandt ud af at det var bedst for mig. Der går ikke længe efter at man har ændret indstillingen til varmeniveau 3, før man rent faktisk kan mærke det. Ligeledes bliver vesten også meget hurtigt nedkølet, når man indstiller den på varmeniveau 1. Jeg er meget positiv overrasket!”
Cathalina Brønshøj
“Elektrisk opvarmet tøj er dejligt komfortabelt når det er koldt, og i visse situationer en decideret nødvendighed, for ikke at fryse. Elektrisk opvarmet tøj forlænger MC sæsonen, og det er noget jeg som motorcyklist værdsætter. Det gælder naturligvis også andre udendørs aktiviteter. Jeg er således glad for vesten.”
Thomas Makro Dansk MotorCykel Net
”Jeg har været super glad for vesten og dens funktionalitet, og jeg har anbefalet den til flere. Den har været ideel for mig, idet jeg er under kemobehandling og derfor går og fryser meget. Jeg har brugt den stort set hver dag.”
Kasper København V
Anmeldelse i BådNyt
“Vestene fra Nordic Heat er funktionelle, det vil sige at designet er tidssvarende, materialerne slidstærke, pasformen er god, så har du maksimal bevægelsesfrihed, når du har den intelligente vest på…”

https://www.baadnyt.dk/maritim-goer-det-selv/tag-stroem-paa-kulden

Bådnyt Danmarks Praktiske Bådblad
jens-kaere-laeser
“Fisk & Fri har igennem vinterhalvåret 2013-2014 testet Nordic Heats thermoelektriske beklædning som mellemlag – og har haft virkelig gode erfaringer med det. Den direkte varme giver komforten adskillige hak opad på selv den koldeste og mørkeste vinterdag – og der er ingen tvivl om, at thermoelektrisk beklædning af denne type og kvalitet er et af de største og mest mærkbare gennembrud indenfor vintertøj i flere årtier…”
Jens Bursell Fisk & Fri
“Vesten lever til fulde op til hvad der skrives og sådan en vest burde enhvers MC ejer indkøbe samtidig med at der investeres i MC beklædning. Prøv den og du vil ikke undvære den!”

http://www.m1800.dk/?page_id=842

m1800.dk
Mester-og-Svend
“En rigtig praktisk vest, der kan bruges forår, efterår og gennem hele vinteren. Giver god bevægelsesfrihed…”

http://www.e-pages.dk/odsgard/348/21/

Mester & Svend nr. 6, 2013