NORDIC HEAT VARMEVESTE. BATTERI OPVARMEDE VESTE

Fra Brrr til AAhhh på et øjeblik. Holder du af friluftslivet på alle tider af året, kan du glæde dig til endnu flere gode timer udenfor med en batteriopvarmet vest. En varmevest giver en behagelig varme, selv når du er ude i hård frost. Skift nemt mellem tre varmeindstillinger, så du tilpasser vestens varmestøtte til dit aktivitetsniveau.

Varmeveste i høj kvalitet og lækkert design

Når frosten bider, og en kold vind suser om ørerne, er der absolut ingen grund til at sidde indenfor og vente på mildere vejr. Med en batteriopvarmet vest holder du en behagelig varme i timevis – selv i hård kulde. Med et enkelt tryk på knappen breder en herlig temperatur sig fra varmevestens tre zoner og giver velvære i hele kroppen.

En varmevest fra Nordic Heat gør friluftslivet mere komfortabelt, og hånden på hjertet er det altså sjovere at dyrke de udendørs aktiviteter, når man ikke fryser. Batteriopvarmede veste giver dig fuld bevægelsesfrihed, når du er aktiv – og de indbyggede varmezoner omslutter dig med dejlig varme, når du har brug for det.

Jagt eller fiskeri kan for eksempel byde på lange stillestående perioder. Og en runde på golfbanen i ydersæsonen kan være en hyggelig og sjov, men også en kold oplevelse. Med et enkelt tryk på varmevestens kontrolknap vil du dog hurtigt mærke varmen brede sig til hele kroppen. Varmezonerne af indvævede tynde kulfibertråde er nemlig placeret strategisk på brystet og ryggen, så de giver den bedste cirkulation af varme helt ud i de yderste led. På den måde er du hele tiden klar og kan koncentrere dig om dit sigte, fokusere dit næste slag eller simpelthen bare nyde udelivet.

Enkel betjening
Det er let at regulere temperaturen i vesten med tre forskellige varmeindstillinger. Når du for eksempel har stået stille i et stykke tid, har du brug for mere intens varme, end når du bevæger dig. Kontrolknappen er meget enkel at betjene, og med en placering foran på brystet er den også let at komme til, selvom du har en jakke udenpå.

Du både tænder for varmen og regulerer temperatur – lav, mellem eller høj – med et enkelt tryk på knappen. Derudover reagerer varmezonerne hurtigt på den valgte indstilling. Alt sammen vigtige elementer, når du er aktiv i det fri, og formentlig årsag til, at varmevestene er blevet et hit hos mange forskellige grupper af friluftsmennesker som for eksempel:

  • Jægere og lystfiskere
  • Dykkere, cyklister og hesteejere
  • Havefolk og hundeluftere
  • Håndværkere
  • Motorcyklister
  • Golfspillere
Med en varmevest slipper du for lag på lag
Nordic Heats kvalitetsveste er særligt udviklet til at kunne holde dig varm i et ubeslutsomt dansk vejr, hvor det hurtigt kan gå fra lunt til køligt og meget koldt.  Med de indbyggede varmezoner i et gennemtænkt design fremstillet af et smidigt, åndbart og slidstærkt materiale slipper du for at polstre dig med flere lag tøj, når du dyrker friluftslivet eller arbejder udendørs på alle årstider. De batteriopvarmede veste fra Nordic Heat findes i softshell og en quiltet model. Begge varianter er designet til at give højst mulig komfort og fleksibilitet. Stor bevægelsesfrihed og behagelig varme
Når du vælger veste med indbygget varme får du således fuld bevægelsesfrihed, idet du ikke behøver klæde dig i en stor overfrakke. Med Xtreme Comfort Technology er den traditionelle tykke isolering nemlig udskiftet med hårfine mikrofibre. Varmevesten er derfor perfekt til dig, der gerne vil nyde naturen – også når det er koldt – uden at være hæmmet af tykke, polstrede jakker.

I overgangsperioder er en af disse lette varmeveste i sig selv en lun makker på en kølig dag, og når du begynder at føle dig kold, tænder du blot for varmen. Faktisk er den batteriopvarmede vest så behagelig at have på, at du har lyst til at bære den, uanset om du har brug for ekstra varme eller ej.

Kraftigt batteri i lommestørrelse

Det lette lithium-batteri i lommestørrelse kan give dig varme i over fem timer på én opladning afhængigt af det valgte varmeniveau. Batteriet fylder ikke mere end en lille mobiltelefon og kan oplades mere end 500 gange. Ekstra batterier kan naturligvis købes, så du kan have et med i reserve, hvis du er ude i længere tid.

 

  • Tre varmeindstillinger
  • Varmezoner på ryggen og på brystet
  • Mere end fem timers varme
  • Let batteri i lommestørrelse – genopladeligt over 500 gange

 

Serie af varmetøj fra Nordic Heat
Varmevesten er en del af en serie outdoor-beklædning fra Nordic Heat, der blandt andet også omfatter langt undertøj, handsker, såler, håndvarmer, hue og halsedisse. Alle dele er udviklet i en høj kvalitet, som både håndværkere og sportsfolk vil forvente af deres professionelle udstyr. Nordic Heat har tilføjet de indvævede varmezoner som en ekstra dimension, der sikrer dig den højeste komfort og muligheden for at være ude og dyrke friluftslivet i timevis efter, at kulden ellers ville have greb i dig.

Er du typen, der hellere hepper på dit hold fra tribunen, end selv deltager i spillet, kan et batteriopvarmet transportabelt sæde være netop det, der får dig til at komme på stadion i ydersæsonen. Hele serien er, som de batteriopvarmede veste, designet med varmezonerne placeret på strategiske steder, for at du kan holde dig varm på kroppens vitale dele og fra top til tå.

 

Friluftsfolkets erfaringer
Nordic Heat udvikler konstant nye løsninger, der gør batteriopvarmet beklædning endnu bedre. Tusindvis af håndværkere, ryttere, lystfiskere, dykkere, havefolk og cyklister blandt mange andre har allerede gennem flere år haft varmetøjet som en nærmest uundværlig del af deres garderobe. På baggrund af løbende tilbagemeldinger finpudser Nordic Heat på detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme.

 

Vask ved 30 grader
Både varmeveste, varmehandsker, hue og undertøj med varme kan vaskes ved 30 grader – husk blot at fjerne batteriet først. Skulle du blive våd fra yderst til inderst, kan batteriet dog sagtens tåle det.

 

Sikkerhed er vores højeste prioritet
Din sikkerhed betyder alt for os i Nordic Heat. Vi tester derfor hele tiden vores produkter, så vi er helt sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol. 17DE1A08-43E6-4637-8027-B58B0DB040D8 IMG_2843

Varmeveste

Undertøj

Huer, Handsker & Luffer

Håndvarmere/Såler

Tilbehør